Over ons

Moderne en grensverleggende trainingen, maar wie zijn wij?

MTP Sports zorgt voor de kracht, metaal en fysiek om blessures te voorkomen en fit te blijven. De trainingen zijn ingericht op het vergroten van mobiliteit, kleinere kans op blessures, vergroten van belastbaarheid en natuurlijk samen in groepsverband trainen.

MTP staat officieel voor Medical Topsport Professionals, Als fysiotherapeuten proberen wij iedereen als een professional te behandelen, of je nu een atleet of amateur sporter ben of toevallig helemaal niet sport. Iedereen heeft een doel op zijn of haar niveau. Als professionals doen wij altijd ons uiterste best om je zo snel mogelijk weer fit en vitaal te krijgen. Daarnaast staat informeren en adviseren hoog in ons vaandel. Wij willen dat je weet wat je precies hebt en hoe je er vanaf komt en hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Onze visie en doelen

Onze visie is bewegen en de bewegende mens. Of je nu topsporter bent, studeert, een drukke baan hebt of thuis voor de kinderen zorgt, geen mens is hetzelfde, iedereen heeft een andere lichaamsbouw en doelen.

Deze doelen kunnen van alles zijn zoals; gewicht verliezen, kracht opbouwen, algehele fitheid vergroten, grenzen verleggen, starten met sporten of fit blijven. Dit zijn allemaal goede doelen en moeten jou als persoon verder helpen.

Neem alvast een kijkje!

Waar zit MTP Sports en hoe zien onze faciliteiten eruit?

Zie hier een korte foto impressie van onze locatie op de Utrechtstraat 100 te Alphen aan den Rijn. Voor onze trainingen bieden wij de gelegenheid tot sportbeoefening in een tweetal zalen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Al onze trainingen starten en eindigen op de Utrechtstraat 100, op deze locatie zijn er kleedhokjes en kluisjes aanwezig voor uw persoonlijke spullen. Daarnaast is er een wachtruimte waar je altijd een glas water of een kopje koffie kunt nuttigen, vóór of na de training. Je bent dan ook van harte welkom voor een intake of proefles.

Maak kennis met onze professionals!

Wie zijn de trainers en professionals van MTP Sports?

Emma van Poorten

Pablo Cáceres

Jimmy Dean Klünnen

Luke van Seggelen

Wesley Koehl

oprichter, eigenaar

Bram van der Wilk

mede-eigenaar, small group trainer, bootcamp

Wij maken waar wat we beloven

Vraag een vrijblijvende proefles aan door het formulier in te vullen.